Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ραβιόλια με μελανί σουπιάς γεμιστά με ξινή μυζήθρα

Πάμε να δούμε μέσα από το video πως μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό το πιάτο !!!
Ξεκινώντας βήμα βήμα φτιάχνοντας το ζυμάρι, το ανοίγουμε στην μηχανή και τέλος τελειώνουμε το πιάτο μαγειρεύοντας το.
Εάν εξακολουθήσουμε τα βήματα προσεκτικά θα έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα με ένταση στην γεύση.

Και το σημαντικότερο είναι να μην ξεχνάμε,
μυστικά δεν υπάρχον, τα μυστικά είναι για τους μικρούς ανθρώπους .

Δημοσίευση σχολίου