Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Τορτελινια με μελάνι σουπιάς, γεμισμένα με γαρίδα σε ζωμό miso με λαχανικά και shitake

Πάμε να δούμε μέσα από το video πως μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό το πιάτο !!!
Ξεκινώντας βήμα βήμα φτιάχνοντας το ζυμάρι στην μηχανή και τέλος τελειώνουμε το πιάτο μαγειρεύοντας το.
Εάν εξακολουθήσουμε τα βήματα προσεκτικά θα έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα με ένταση στην γεύση.
Και το σημαντικότερο είναι να μην ξεχνάμε πως
μυστικά δεν υπάρχουν, τα μυστικά είναι για τους μικρούς ανθρώπους !!!!
..........ZC

Δεν υπάρχουν σχόλια: