Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Παπαρδέλες με μελάνι, χταπόδι, σκόρδο και ελαιόλαδο Κρήτης

Πάμε να δούμε μέσα από το video πως μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό το πιάτο !!!
Ξεκινώντας βήμα βήμα  φτιάχνουμε το ζυμάρι, το ανοίγουμε στην μηχανή και τέλος τελειώνουμε το πιάτο μαγειρεύοντας το με το χταπόδι.  
Εάν ακολουθήσουμε τα βήματα προσεκτικά θα έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα, με ένταση στην γεύση .
Και το σημαντικότερο είναι
να μην ξεχνάμε, μυστικά δεν υπάρχουν, τα μυστικά είναι για τους μικρούς ανθρώπους. 


Δημοσίευση σχολίου