Ξεκινώντας βήμα βήμα φτιάχνουμε
το ζυμάρι, το ανοίγουμε στην μηχανή και τέλος τελειώνουμε το πιάτο μαγειρεύοντας
το με το χταπόδι.
Εάν ακολουθήσουμε τα βήματα προσεκτικά θα έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα,
με ένταση στην γεύση .
Και το σημαντικότερο είναι
να μην ξεχνάμε, μυστικά δεν υπάρχουν, τα μυστικά είναι για τους μικρούς ανθρώπους.
να μην ξεχνάμε, μυστικά δεν υπάρχουν, τα μυστικά είναι για τους μικρούς ανθρώπους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου