Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Θερμοκρασίες ψησίματος λαχανικων sous vide

Η πηκτίνη δεν διασπάται μέχρι τους  83 ° C,

 Λαχανικο Απο Εως C
Αγκινάρες 40λεπτα 1 ωρα 85C
Αγκινάρες   
jerusalem
1ωρα 1:15 85C
Φασολάκια 2ωρες 2:30 85C
Φινοκιο 45λεπτα 1ωρα 85C
Καρότα 1 ωρα 1:15 85C

Λαχανικο Απο Εως C
Καρότα Β. 10 λεπτα 15 λεπτα 85C
Πατάτες 1 ωρα 1:15 85C
Καλαμπόκι 1 ωρα 1:30 85C
Σελερι 1 ωρα 1:15 85C
Σπαράγγια 8 λεπτα 10 λεπτα 85C

Λαχανικο Απο Εως C
Μπατζαρια
(ολοκληρα)
2 ωρες 3 ωρες 85C
Μπατζαρια
(φετες 2cm)
45 λεπτα 1 ωρα 85C
Porcini 17λεπτα 25λεπτα 85C
Ραπανι 50λεπτα 1:10 85C
Chicory 15λεπτα 25λεπτα 85C

Δεν υπάρχουν σχόλια: