Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Θερμοκρασίες ψησίματος αρνιου sous vide



Όλα τα κομμάτια είναι αναγκαίο να έχουν περάσει ένα χρονικό διάστημα μέσα σε άλμη , σε επόμενη ανάρτηση θα σας εξηγήσω πως την φτιάχνω .
Δείτε όμως πρώτα:
Πως επιδρά το αλάτι στην γεύση … εδώ
Λιγα λογια για το αλατι... εδω 
Λίγα λόγια για την γεύση … εδώ



Κομμάτι Απο Εως C
Leg
(braise)
20 ωρες 24 ωρες 67
Knuckle 24ωρες 28ωρες 72
Loin 1ωρα 2ωρες 60
Shoulder
(braise)
16ωρες 18ωρες 72
..........ZC

Δεν υπάρχουν σχόλια: