Όλα τα κομμάτια είναι αναγκαίο να έχουν περάσει ένα χρονικό διάστημα
μέσα σε άλμη , σε επόμενη ανάρτηση θα σας εξηγήσω πως την φτιάχνω .
Δείτε όμως πρώτα:
Πως επιδρά το αλάτι στην γεύση
… εδώ
Λιγα λογια για το αλατι... εδω
Λίγα λόγια για την γεύση … εδώ
Κομμάτι | Απο | Εως | C |
---|---|---|---|
Leg (braise) |
20 ωρες | 24 ωρες | 67 |
Knuckle | 24ωρες | 28ωρες | 72 |
Loin | 1ωρα | 2ωρες | 60 |
Shoulder (braise) |
16ωρες | 18ωρες | 72 |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου