Όλα τα κομμάτια είναι αναγκαίο να έχουν περάσει ένα χρονικό διάστημα
μέσα σε άλμη , σε επόμενη ανάρτηση θα σας εξηγήσω πως την φτιάχνω .
Δείτε όμως πρώτα:
Πως επιδρά το αλάτι στην γεύση
… εδώ
Λιγα λογια για το αλατι... εδω
Λίγα λόγια για την γεύση … εδώ
| Κομμάτι | Απο | Εως | C |
|---|---|---|---|
| Leg (braise) |
20 ωρες | 24 ωρες | 67 |
| Knuckle | 24ωρες | 28ωρες | 72 |
| Loin | 1ωρα | 2ωρες | 60 |
| Shoulder (braise) |
16ωρες | 18ωρες | 72 |

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου