Όλα τα κομμάτια είναι αναγκαίο να έχουν περάσει ένα χρονικό διάστημα
μέσα σε άλμη , σε επόμενη ανάρτηση θα σας εξηγήσω πως την φτιάχνω .
| Κομμάτι | Απο | Εως | C |
|---|---|---|---|
| Belly | 8ωρες | 10ωρες | 80 |
| Brisket | 10ωρες | 11ωρες | 80 |
| Fillet | 1ωρα | 2ωρες | 58 |
| Neck | 10ωρες | 11ωρες | 75 |
| Ham | 20ωρες | 24ωρες | 65 |
| Κομμάτι | Απο | Εως | C |
|---|---|---|---|
| Loin ολο το καρε | 10ωρες | 12ωρες | 60 |
| Shoulder | 11ωρες | 12ωρες | 80 |
| Steak 300gr | 1ωρα | 3ωρες | 60 |

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου