Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Θερμοκρασίες ψησίματος χοιρινού sous vide





Όλα τα κομμάτια είναι αναγκαίο να έχουν περάσει ένα χρονικό διάστημα μέσα σε άλμη , σε επόμενη ανάρτηση θα σας εξηγήσω πως την φτιάχνω .


Δείτε όμως πρώτα:
Πως επιδρά το αλάτι στην γεύση … εδώ
Λιγα λογια για το αλατι... εδω 
Λίγα λόγια για την γεύση … εδώ



Κομμάτι Απο Εως C
Belly 8ωρες 10ωρες 80
Brisket 10ωρες 11ωρες 80
Fillet 1ωρα 2ωρες 58
Neck 10ωρες 11ωρες 75
Ham 20ωρες 24ωρες 65

Κομμάτι Απο Εως C
Loin ολο το καρε 10ωρες 12ωρες 60
Shoulder 11ωρες 12ωρες 80
Steak 300gr 1ωρα 3ωρες 60
..........ZC

Δεν υπάρχουν σχόλια: