Όλα τα κομμάτια είναι αναγκαίο να έχουν περάσει ένα χρονικό διάστημα
μέσα σε άλμη , σε επόμενη ανάρτηση θα σας εξηγήσω πως την φτιάχνω .
Κομμάτι | Απο | Εως | C |
---|---|---|---|
Belly | 8ωρες | 10ωρες | 80 |
Brisket | 10ωρες | 11ωρες | 80 |
Fillet | 1ωρα | 2ωρες | 58 |
Neck | 10ωρες | 11ωρες | 75 |
Ham | 20ωρες | 24ωρες | 65 |
Κομμάτι | Απο | Εως | C |
---|---|---|---|
Loin ολο το καρε | 10ωρες | 12ωρες | 60 |
Shoulder | 11ωρες | 12ωρες | 80 |
Steak 300gr | 1ωρα | 3ωρες | 60 |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου