Όλα τα κομμάτια είναι αναγκαίο να έχουν περάσει ένα χρονικό διάστημα
μέσα σε άλμη , σε επόμενη ανάρτηση θα σας εξηγήσω πως την φτιάχνω .
Δείτε όμως πρώτα:
Πως επιδρά το αλάτι στην γεύση
… εδώ
Λιγα λογια για το αλατι... εδω
Λίγα λόγια για την γεύση … εδώ
| Κομμάτι | Απο | Εως | C |
|---|---|---|---|
| Κοτοπουλο μπουτι | 3ωρες | 5ωρες | 65 |
| Κοτοπουλο στηθος 2-3cm | 1ωρα | 1:30 | 65 |
| Παπια στηθος 2-3cm rare | 1:30 | 2:30 | 55 |
| Παπια στηθος 3-4cm rare | 2ωρες | 2:30 | 55 |
| Κομμάτι | Απο | Εως | C |
|---|---|---|---|
| Παπια στηθος 2-3cm medium rare | 1:30 | 2:30 | 58 |
| Παπια στηθος 3-4cm medium rare | 2ωρες | 2:30 | 58 |
| Παπια μπούτι well done | 10ωρες | 14ωρες | 80 |
| Γαλοπουλα στηθος 3-4cm | 1:10 | 1:50 | 62 |
| Κομμάτι | Απο | Εως | C |
|---|---|---|---|
| Γαλοπουλα στηθος 4-5cm | 2ωρες | 2:30 | 62 |
| Περιστερι medium rare | 20 λεπτα | 30 λεπτα | 61 |
| Χηνα στηθος 3-4cm medium rare | 1:30 | 2ωρες | 58 |
| foie gras | 48 λεπτα | 58 |

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου