Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Θερμοκρασίες ψησίματος πουλερικών sous vide

Όλα τα κομμάτια είναι αναγκαίο να έχουν περάσει ένα χρονικό διάστημα μέσα σε άλμη , σε επόμενη ανάρτηση θα σας εξηγήσω πως την φτιάχνω .

Δείτε όμως πρώτα:
Πως επιδρά το αλάτι στην γεύση … εδώ
Λιγα λογια για το αλατι... εδω 
Λίγα λόγια για την γεύση … εδώ


Κομμάτι Απο Εως C
Κοτοπουλο μπουτι  3ωρες 5ωρες 65
Κοτοπουλο στηθος 2-3cm 1ωρα 1:30 65
Παπια στηθος 2-3cm rare 1:30 2:30 55
Παπια στηθος 3-4cm rare 2ωρες 2:30 55

Κομμάτι Απο Εως C
Παπια στηθος 2-3cm medium rare 1:30 2:30 58
Παπια στηθος 3-4cm medium rare 2ωρες 2:30 58
Παπια μπούτι well done 10ωρες 14ωρες 80
Γαλοπουλα στηθος 3-4cm 1:10 1:50 62

Κομμάτι Απο Εως C
Γαλοπουλα στηθος 4-5cm 2ωρες 2:30 62
Περιστερι medium rare 20 λεπτα 30 λεπτα 61
Χηνα στηθος 3-4cm medium rare 1:30 2ωρες 58
foie gras
48 λεπτα 58
..........ZC

Δεν υπάρχουν σχόλια: