Όλα τα κομμάτια είναι αναγκαίο να έχουν περάσει ένα χρονικό διάστημα
μέσα σε άλμη , σε επόμενη ανάρτηση θα σας εξηγήσω πως την φτιάχνω .
Δείτε όμως πρώτα:
Πως επιδρά το αλάτι στην γεύση
… εδώ
Λιγα λογια για το αλατι... εδω
Λίγα λόγια για την γεύση … εδώ
Κομμάτι | Απο | Εως | C |
---|---|---|---|
Κοτοπουλο μπουτι | 3ωρες | 5ωρες | 65 |
Κοτοπουλο στηθος 2-3cm | 1ωρα | 1:30 | 65 |
Παπια στηθος 2-3cm rare | 1:30 | 2:30 | 55 |
Παπια στηθος 3-4cm rare | 2ωρες | 2:30 | 55 |
Κομμάτι | Απο | Εως | C |
---|---|---|---|
Παπια στηθος 2-3cm medium rare | 1:30 | 2:30 | 58 |
Παπια στηθος 3-4cm medium rare | 2ωρες | 2:30 | 58 |
Παπια μπούτι well done | 10ωρες | 14ωρες | 80 |
Γαλοπουλα στηθος 3-4cm | 1:10 | 1:50 | 62 |
Κομμάτι | Απο | Εως | C |
---|---|---|---|
Γαλοπουλα στηθος 4-5cm | 2ωρες | 2:30 | 62 |
Περιστερι medium rare | 20 λεπτα | 30 λεπτα | 61 |
Χηνα στηθος 3-4cm medium rare | 1:30 | 2ωρες | 58 |
foie gras | 48 λεπτα | 58 |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου