Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Μενού Τσικνοπέμπτης

Μενού Τσικνοπέμπτη

Καλάθι με ποικιλία από χειροποίητα ψωμάκια, κριτσίνια
και λαχταριστά φρέσκα ντιπ με βάση το ελαιόλαδο.

Παιδακια κοτόπουλου στην σχάρα , καραμελωμένα σε σάλτσα BBQ
και μαριναρισμένα σε μαύρη μπύρα .

Τραγανό μπουρέκι με μοσχαρίσιο κιμά , σπανάκι και σπασμένη φέτα
σε ελαιόλαδο  & πάπρικα.
Καρδιές μαρουλιών με φρέσκο κρεμμύδι άνηθο,
μαριναρισμένη ξινομυζήθρα σε ελαιόλαδο και σύκα.

Τραγανή πανσέτα στη σχάρα μαριναρισμένη σε μουστάρδα,
πάνω σε φρέσκα chipς πατάτας αρωματισμένα με φρέσκια ρίγανη.

Γαλακτομπούρεκο από πρόβιο γάλα και δροσερό παγωτό βανίλια.

..........ZC
Δημοσίευση σχολίου