Πως θα κάνω λουκουμάδες

Η συνταγή είναι τόσο απλή , πραγματικά.
1 kg Αλεύρι τύπου 55
1Kg Νερό με παγάκια (στο σύνολο να είναι 1kg)
65 gr Μαγιά
15gr Ζάχαρη
15gr
Αλάτι
1 stick βανίλια
τα σποράκια (είναι προαιρετικό)
Τοποθετούμε στον κάδο του mixer όλα τα υλικά
με το φτερό . Τα πρώτα δυο λεπτά ανακατεύουμε στην αργή ταχύτητα ώστε να ομογενοποιηθούν
τα υλικά και στην συνέχεια στην ταχύτητα 2 για 40 λεπτά . Βάζουμε το μίγμα σε
μια μεγάλη μπασινα σκεπάζουμε με μια βαμβακερή πετσέτα και τοποθετούμε στο ψυγείο
για 12 ώρες . Όταν θέλουμε να τους τηγανίσουμε βγάζουμε το μίγμα 20 λεπτά εκτός
ψυγείου.
Τηγανίζουμε σε λάδι που η θερμοκρασία του θα είναι
180 C.
Και μην ξεχνάτε μυστικά δεν υπάρχουν τα μυστικά είναι
για τους μικρούς ανθρώπους .
Στο video έχω κάνει ένα μικρό λάθος στα γραμμάρια της ζάχαρης λέω 90gr το
σωστό είναι 15gr .
1 σχόλιο:
Ευχαριστούμε πολύ!
Δημοσίευση σχολίου