Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

FRESH PASTA & SOUS VIDE !



Θέλω να σας ενημερώσω πως οι θέσεις για το σεμινάριο « pasta @ sous vide » γέμισαν ! επίσης  να σας ευχαριστήσω για τα πάρα πολλά μηνύματα σας .Ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο αυτό τoν κόσμο που θέλησε να παρεβρεθεί και δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω !  Δεν θα σταματήσουμε όμως σε ένα .Θα πραγματοποιηθούν και άλλα μέχρι να ικανοποιήσουμε όλους όσους θέλουν να μάθουν κάτι καινούριο , για αυτό μην σταματήσετε να στέλνετε μηνύματα για συμμετοχή !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο «MASSA STREAT PASTA  Ιωαν. Αθιτακη 46 ΤΕΙ ηρακλείου» Μπάμπη Ζωγα ,Φραγκίσκο Χιρακακη, Ηρακλή Ανδριανακη , που στο άκουσμα της ιδέας θέλησαν να μας παραχωρήσουν τον πιο όμορφο  χώρο ώστε  πραγματοποιηθεί το σεμινάριο.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο  «ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ Αγίου Μηνά 7 - Ηράκλειο Κρήτης » Σε ένα μαγαζί που μπορείς να βρεις τα πάντα για την κουζίνα του σπιτιού και όχι μόνο ! Χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε να μας παραχωρήσει τα απαραίτητα!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο Κουτσούκο ο οποίος έχει το παλαιότερο κρεοπωλείο στο Ηράκλειο ,εγγυούμαι ότι θα βρείτε άριστη ποιότητα , για ότι ψάχνετε . Χρόνια συνεργάτες σε εστιατόρια , αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες !!!!
Πραγματικά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας !
Υπάρχουν άνθρωποι τελικά που δεν τα μετράνε όλα με το  χρήμα Μπράβο !  ZC



Δεν υπάρχουν σχόλια: