Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Πώς θα κάνω μουσταλευριά



Macarons με cremeux μουσταλευριάς !!



Ένα γλυκό το οποίο συνηθίζεται να φτιάχνεται στην Κρήτη, με των μούστο από τα σταφύλια . Η συλλογή των σταφυλιών στο τόπο μας, γίνεται κατά κύριο λόγο το μήνα Σεπτέμβριο και γι' αυτό το λόγο στη λαϊκή παράδοση ο μήνας λέγεται και Τρυγητής. Ένα αγαπημένο γλυκό, που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς μόνο σε μια κουταλιά …   Το δοκίμασα σαν cremeux σε macarons το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό….
 Μέσα από το video θα προσπαθήσω να σας δείξω πως θα μπορέσετε να κάνετε μουσταλευριά !
..........ZC
Δημοσίευση σχολίου