Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

amuse busse

Σκεπτόμασταν με την ομάδα μου τη πιάτο μπορούμε να παρουσιάσουμε στο εστιατόριο το οποίο να είναι κοντά στα δικά μας θέλω ….. Το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό είναι ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ συμφωνήσαμε ότι σε κερδίζει σε κάνει να αισθάνεσαι πιο βολικά , άνετα . Οπότε ένα figer food το οποίο θα σερβίρετε σαν amuse busse . Κάτι που θα δηλώνει Ελλάδα τι άλλο από μια πίτα , μια πίτα όχι σαν όλες της άλλες βέβαια κάτι διαφορετικό και προσαρμοσμένο στης ιδέες μας . Γιαννιώτικο με μελιτζάνα κρέμα τυριού με φρέσκα αρωματικά espuma από γιαούρτι με σκόρδο ,δυόσμο και τραγανά tsips από εσπεριδοειδή. Ελπίζω να σας αρέσει όσο και σε εμάς.. ..........ZC
Δημοσίευση σχολίου