Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΜΟΥΣ ΣΟΚΛΑΤΑΣ

360 γρ σοκολάτα 70 %

360 γρ κρέμα γάλακτος

40 γρ βούτυρο

6 αυγά

2ασπραδι

100 γρ ζάχαρη άχνη

1 ζελατίνα

 

Βάζουμε τους κρόκους στο μίξερ με την μισή ζάχαρη και τα χτυπάμε να ασπρίσουν.

Τα ασπράδια με την υπόλοιπη ζάχαρη ελάχιστο αλάτι και την ζελατίνα κάνουμε μαρέγκα .

Ζεσταίνουμε την κρέμα και την τοποθετούμε στην σοκολάτα κάνουμε μια ganache και στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο σε κομμάτια.

Μέσα στην ganache προσθέτουμε το μίγμα των κρόκων και τέλος την σφιχτή μαρέγκα .

..........ZC
Δημοσίευση σχολίου