ΜΟΥΣ ΣΟΚΛΑΤΑΣ
360 γρ σοκολάτα
70 %
360 γρ κρέμα γάλακτος
40 γρ βούτυρο
6 αυγά
2ασπραδι
100 γρ ζάχαρη άχνη
1 ζελατίνα
Βάζουμε τους κρόκους
στο μίξερ με την μισή ζάχαρη και τα χτυπάμε να ασπρίσουν.
Τα ασπράδια με
την υπόλοιπη ζάχαρη ελάχιστο αλάτι και την ζελατίνα κάνουμε μαρέγκα .
Ζεσταίνουμε την κρέμα
και την τοποθετούμε στην σοκολάτα κάνουμε μια ganache και στο τέλος προσθέτουμε
το βούτυρο σε κομμάτια.
Μέσα στην ganache προσθέτουμε
το μίγμα των κρόκων και τέλος την σφιχτή μαρέγκα .
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου