Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Aφρος



Αφρός …. Αν το έλεγα πριν μερικά χρόνια στην γιαγιά μου θα με κοιτούσε απορημένα ,θα κρυφογελούσε.
Νομίζω θα είχε απόλυτο δίκιο δεν έχει να δώσει τίποτα στο πιάτο γευστικά ,εκτός και αν ο ουρανίσκος του καλεσμένου σας είναι το χημείο του κράτους.  Μου έχει συμβεί ….. έχω αντιμετωπίσει πελάτη και μάλιστα βρισκόμασταν σε διαδικασία για δοκιμή menu για βράβευση , κοιτούσα απορημένος όταν ανακάλυπταν τα αρώματα  τέλος πάντων κάτι παραπάνω θα γνώριζε  …
Θα με ρωτήσετε και καλά εσύ γιατί τον δουλεύεις …μου αρέσει ο τρόπος που συμπληρώνει το πιάτο οπτικά τίποτα παραπάνω.
Για να δημιουργηθεί αφρός πρέπει να βάλουμε σε ένα παχύρευστο υγρό οξυγόνο , βλέπε φραπέ όταν φύσαμε μέσα αέρα κάνει αφρό και με την βοήθεια της ζάχαρης και του καφέ αυτός σταθεροποιείτε  !!! Για την κουζίνα δεν θα χρησιμοποιήσουμε καφέ αλά λεκιθίνη. Σύμφωνα με τον adria το χτυπάμε με το μπιμερ στο αέρα κτλ , ώμος θεωρό ότι το συγκριμένο μηχάνημα έχει αρκετή δύναμη με αποτέλεσμα να μην έχουμε αρκετή παραγωγή.
Εδω θα δείτε τον τρόπο που παράγω αφρό με μια αντλία οξυγόνου για ενίδρυα … τα συμπεράσματα δικά σας .   
..........ZC

Δεν υπάρχουν σχόλια: