Ο συγκεκριμένος έχει μπει με siphon
|
900gr Ρόκα
Ελαιόλαδο
100gr Κρεμμύδι
ψιλοκομμένο
Κλαράκια θυμάρι
200 gr Ζωμός
200 gr Κρέμα
Ζεματίζουμε τα φύλλα ρόκας και τα παγώνουμε σε πάγο τα στεγνώνουμε
σε απορροφητικό χαρτί και τα πολτοποιούμε στο mixer μαζί με 5
τεμ πάγου.
( η διαδικασία αυτή γίνετε για να μην χάσουν το χρώμα τα παγάκια στο mixer τα τοποθετούμε για να μην ζεσταθούν τα φύλλα κατά το χτύπημα !!! )
( η διαδικασία αυτή γίνετε για να μην χάσουν το χρώμα τα παγάκια στο mixer τα τοποθετούμε για να μην ζεσταθούν τα φύλλα κατά το χτύπημα !!! )
Μαραίνουμε τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο προσθέτουμε το θυμάρι τον ζωμό και την κρέμα και το κατεβάζουμε
στην μέση περνάμε την κρέμα δένουμε αν χρειαστεί
με beurre manie και προσθέτουμε την ρόκα
αλάτι πιπέρι η ρόκα που θα προσθέσουμε είναι στην κρίση μας !!!
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου