Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΥΣΗ ,ΑΡΩΜΑ





Είναι ένα μεσημέρι του Ιουλίου είμαι προβληματισμένος για το τι σάλτσα θα βάλω σε ένα πιάτο με θαλασσινά ήθελα κάτι διαφορετικό έχω βαρεθεί όλα τα συνηθισμένα ξαφνικά ήρθε η ιδέα …
Πήγα και μάζεψα πέτρες μέσα από την θάλασσα της σόταρα με κρεμμύδι σκόρδο , θυμάρι κόκκους πιπέρι Μαδαγασκάρης έσβησα με κρασί λευκό , πρόσθεσα 20 τις εκατό θαλασσινό νερό και 60 τις εκατό νερό, 20 τις εκατό ζωμό ψαριών το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό

..........ZC

Δεν υπάρχουν σχόλια: