Πελαγίσιος μπακαλιάρος τυλιγμένος σε φύλλο φύκι γουασαμπι πάνω σε ελαφρύ πουρέ από άγρια μανιτάρια
Καπνιστή σπαραγγοσουπα με μελάνι από γόνο σουπιάς καραβίδες και αφρό χλωροφύλλη.
Τραγανές φύτρες από μεσκλαν σαλάτας με ταλιατελες από σουπιά φιλέτο ξυνόμηλου και σάλτσα από πράσινο τσάι και αλοε βέρα
Σορμπε μαστίχα με αφρό φραμπουαζ
Φιλέτο βοδινό angus πουρέ πατάτας με σαφραν καραμελωμένα κρεμμύδια και αφυδατωμένα φύλλα από ρόκα και αρακά .
Δυλογια από κρέμα μπαβαρουαζ με μπισκότα σαμπλε με καραμελωμένο ανανά φράουλες και απόσταγμα διπλού εσπρέσο σε διαφορετική υφή
Είναι ένα menu που εχω φτιάξει το 2010 .........CZ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου