Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

MENU IBEROSTAR THALASSA 2005

ΣΟΥΠΕΣ

• ΜΠΙΣΚ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΡΕΜΑ.
• ΜΑΝIΤΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΟΥΦΑΣ ΚΑΙ
ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΡΟΣΤΙΝΙΑ .
• ΚΟΝΣΟΜΕ ΜΕ ΚΙΝΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ
ΛΑΧΑΝΙΚΑ .

ΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΜΑΣ

• ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΟΣΕ
ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ .
• ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΥΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ .
• ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΣΟΤΕ ΜΕ ΜΠΛΟΥ ΤΣΙΖ
ΒΑΛΣΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΑ ΦΥΛΑ ΣΑΛΑΤΑΣ .
•ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ
ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΡΟΚΑΣ .

ΣΑΛΑΤΕΣ

• ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΩΛΟ ΡΩΣΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΡΥΔΙΑ
ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΡΙ ΣΧΑΡΑΣ .
• ΣΑΛΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΣΙΚΟΡΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
ΚΑΡΟΤΟ ΕΣΚΑΛΟΠ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ.
• ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ
ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ
ΞΥΔΙ .

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

• ΛΙΓΚΟΥΙΝΗ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ .
• ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΟΤΟΥΣ
ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΚΟΝΦΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ .
• ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΝΤΟΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ .
• ΡΙΖΟΤΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑ
ΑΠΟ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ .

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

•ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΤΕ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΦΕΤΑ,
ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ .
•ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΤΕ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΣΙΝΙ
ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΑΤΑΣ .
•ΚΑΡΕ ΑΡΝΙΟΥ ΨΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΣΙΓΟΨΙΜΕΝΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ
ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟΥ .
•ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΟΤΙ ΜΕ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΑ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΤΙΜΠΑΛ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ .
•ΦΙΛΕΤΟ ΣΦΥΡΙΔΑΣ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ
ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΑΒΙΑΡΙ .
•ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΥΡΟ ΡΥΖΙ
ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ .
•ΑΣΤΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ
ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ .

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

• ΠΛΑΤΟ ΤΥΡΙΩΝ .
• ΚΡΕΠ ΣΟΥΖΕΤ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ
ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΪΜΑΚΙ .
• ΚΡΕΜ ΜΠΡΟΥΛΕ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ
ΚΡΟΥΣΤΑ ΖΑΧΑΡΗΣ .
• ΦΟΝΤΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ
ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ .
Είναι ένα menu που είχα φτιάξει το 2005-2006 .........CZ

1 σχόλιο:

Vittle me this... είπε...

I wish I could read this! I am sure it is amazing!