500 gr. Καρότα – 2 πράσα το λευκό μέρος – 150 gr σέλερυ ψιλοκομμένο – 70 gr. Μάραθο ψιλοκομμένο – 200 gr κρεμμύδια ψιλοκομμένα – 3 σκελίδες σκόρδο – 1 μπουκε γκαρνι ( 2 κλαδάκια θυμάρι - 1 φύλλο δάφνης - 1 φύλλο πράσο - 1 κλαράκι σέλινο) 200 ml λευκό ξηρό κρασί – 3 lit νερό – 10 κόκκους πιπέρι σπασμένο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός το κρασί και το νερό τα τσιγαρίζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά προσέχοντας να μην πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί το αφήνουμε να κατέβει και προσθέτουμε και το νερό την αφήστε να πάρει βράσει σε κατσαρόλα με πίεση (πχ. χύτρα ) για περίπου 20 λεπτά στην συνέχεια χαμηλώστε και τα σιγοβράστε .….zc
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου