
μαλακό με κρεμώδη υφή και ξεχωριστό άρωμα ,ενώ η γεύση του είναι γλυκιά και ήπια .Το χρώμα του είναι λευκό και έχει κυλινδρικό σχήμα .Τρώγεται φρέσκο σαν επιτραπέζιο τυρί και μπορεί να συνοδευτεί ιδανικά με μέλι και ξηρούς καρπούς .Αν θερμανθεί απελευθερώνει δυνατότερα αρώματα όπως όλα τα τυριά του είδους του.
Αμπαρτζάκης Μανώλης
Με αφορμή την αναφορά για το μανούρι από τον
Μανώλη Αμπαρτζάκη δημιουργήσαμε μια συνταγή την οποία θα την δείτε στο video .
Καραμελωμένο μανούρι, γαλάκτωμα από μέλι &
βαλσαμικο και τραγανά φύλλα ρόκας με εφτάζυμο, παξιμάδι και ελληνικό καφέ.
Η απλότητα βασισμένη σε άριστα υλικά, αυτό είναι
το μυστικό ..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου