Πως θα κάνουμε Cremeux Yuzu !
250γρ χυμό Yuzu
20γρ Δυοσμο
20γρ Δυοσμο
375γρ βούτυρο
300γρ ζάχαρη
2 1/2 φ.ζελατίνα
Τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα τα φύλλα του δυόσμου με το yuzu και τα ζεσταίνουμε στους
60c το
αφήνουμε να κρυώσει στους 4c
και σουρώνουμε .
Στην συνέχεια τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και
ζεσταίνουμε μέχρι 82c ανακατεύοντας διαρκώς .Τέλος προσθέτουμε τις μαλακωμένες ζελατίνες.
Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε τάρτα η να το παγώσουμε
και στην συνέχεια να το χτυπήσουμε στο mixer με το φτερό να αφρατεψει και να γεμίσουμε
ότι θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου