Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Cremeux Yuzu !


Πως θα κάνουμε Cremeux Yuzu !


250γρ  χυμό Yuzu
20γρ    Δυοσμο 
375γρ  βούτυρο
300γρ  ζάχαρη
2 1/2 φ.ζελατίνα
8          κρόκους
1γρ      αλάτι


Τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα τα φύλλα του δυόσμου με το yuzu και τα ζεσταίνουμε στους 60c το αφήνουμε να κρυώσει στους 4c και σουρώνουμε .


Στην συνέχεια τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι 82c ανακατεύοντας διαρκώς .Τέλος προσθέτουμε τις μαλακωμένες ζελατίνες.

Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε τάρτα η να το παγώσουμε και στην συνέχεια να το χτυπήσουμε στο mixer με το φτερό να αφρατεψει και να γεμίσουμε ότι θέλουμε.

.........ZC

Δημοσίευση σχολίου