Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

Crèmeux φραουλα



Κατεψυγμένος πουρές φράουλας       250gr
Κρέμα γάλακτος                                 250gr
Κρόκοι                                                100gr
Ζάχαρη                                                100gr
Ζελατίνη                                              3 φύλλλα
Επιλέγω κατεψυγμένο πουρέ για να έχω σταθερή ποιότητα !  μπορούμε
να το κάνουμε και με φρέσκο πουρέ φράουλας.
Κάνουμε μια ανγκλεζ και ενσωματώνουμε με τον πουρέ , αφήνουμε την κρέμα να παγώσει . Πραγματικά έχει μια πλούσια γεύση και συγκλονιστική υφή.
..........ZC
Δημοσίευση σχολίου