Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

ΜΠΙΣΚ BISQUE ΓΑΡΙΔΑΣ


Ένας από τους πιο αγαπημένος μου ζωμούς , η αρχή και το τέλος σε κάθε μαγαζί που στήνω . ο ποιο βασικός παράγοντας στην τελική γεύση του φαγητού μας είναι ο ζωμός . Αυτός είναι που θα δώσει την ένταση , υφή που χρειάζεται το φαγητό μας . 
Πάντα λοιπών το πρώτο πράγμα που φτιάχνουμε στην κουζίνα είναι οι ζωμοί που θα χρειαστούν για να υλοποιηθούν οι παρασκευές των πιάτων μας . Μέσα από αυτό το video θα προσπαθήσω να σας δείξω πως κάνω την μπισκ γαρίδας , εύχομαι να το ευχαριστηθείτε !!!..........ZC
Δημοσίευση σχολίου