Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

BISCUIT JOCONDE



BISCUIT JOCONDE

200gr Ζάχαρη
150 gr Πούδρα αμυγδάλου
4 Αυγά
4 Ασπράδια
45 gr Αλεύρι
25 gr Βούτυρο

Κοσκινίζουμε πούδρα με 140 ζάχαρη και ενσωματώνουμε τα 4 αυγά . Βάζουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και μετά το λιωμένο βούτυρο , κάνουμε μαρέγκα τα ασπράδια με την υπόλοιπη ζάχαρη , ενσωματώνουμε και αυτή στο αρχικό μείγμα απλώνουμε σε πάχος 0.5cm  και ψήνουμε στους 180 για 10 λεπτά .Μετά το ψήσιμο πάντα όπως όλα τα biscuit πάνω σε σχάρα.
Ή όπως είναι ζεστό το τυλίγουμε σε μεμβράνη ! ..........ZC
Δημοσίευση σχολίου