Πως θα κάνουμε το τέλειο σαγανάκι από τυρί.
Και ποιος από εμάς δεν έχει γευτεί τυρί σαγανάκι must .
Τραγανή κρούστα , χωρίς πολλά λάδια και από μέσα ζεστό λιωμένο τυρί με λίγο φρέσκο λεμόνι να του δώσει την
απαιτούμενη οξύτητα ,απλά πράγματα
… αυτό είναι το καλό σενάριο που όλοι θέλουμε να μας συμβεί. Επτά στις δέκα άνθρακας ο χρυσός , έχει πάνω το μισό λάδι από την κατσαρόλα
και το μισό τυρί είναι μέσα στην κατσαρόλα …
το λεμόνι πάντως είναι όπως πρέπει
!
Αλλά αν δεν μάθουμε να κάνουμε σαγανάκι (και γενικότερα όλη
την βάση) , σε ποια θερμοκρασία πρέπει
να είναι το λάδι όταν το τηγανίζουμε κ.τ.λ.
Πως θα πάμε παρακάτω !
Ένα από τα αγαπημένα πιάτα σε παλιότερη κάρτα μου είναι :
Ζεστό σαγανάκι τυρί γεμισμένο με σορμπε φραμουαζ , πήγμα λεμονιού και άγρια μανιτάρια Κρήτης
με πρόβιο γιαούρτι .
Μην ψαρώνετε ….πρέπει να μάθουμε καλά την βάση και μετά όλα
είναι απλά θέμα φαντασίας
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου