Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Κατσίκα sous vide

Κατσίκα sous vide, κοκκινιστή με μακαρόνια σκιουφιχτα ανθότυρο Κρήτης και chips ντομάτας



Είναι ένα πιάτο υο οποίο έχει και αυτό να μου θυμίσει πάρα πολλά από την παιδική μου ηλικία ……..    Το συγκεκριμένο πιάτο δεν το έχω εντάξει ακόμα σε menu ,  το έστησα για να δούμε στο video  την τεχνική και πως διαχειρίζομαι τα υλικά όταν θέλω να κάνω πχ ένα κρέας με ντομάτα sous vide . Tο μαγείρεμα της ντομάτας με αυτόν τον τρόπο κάνει το φαγητό πιο ελαφρύ , και αναδεικνύει αρώματα απίστευτα , χωρίς να αλλοιώνει την γεύση που έχουμε στο μυαλό μας ……    Προσπαθήστε να το δοκιμάσετε πραγματικά αξίζει τον κοπο !!!   και όσο για τον ανθότυρο τα λόγια είναι περιττά ……..........ZC

Δημοσίευση σχολίου