Κατσίκα sous vide, κοκκινιστή με μακαρόνια σκιουφιχτα ανθότυρο Κρήτης και chips ντομάτας
Είναι ένα πιάτο υο οποίο έχει και αυτό
να μου θυμίσει πάρα πολλά από την παιδική μου ηλικία …….. Το συγκεκριμένο πιάτο δεν το έχω εντάξει ακόμα
σε menu , το έστησα για να δούμε στο video την τεχνική και πως διαχειρίζομαι
τα υλικά όταν θέλω να κάνω πχ ένα κρέας με ντομάτα sous vide . Tο μαγείρεμα
της ντομάτας με αυτόν τον τρόπο κάνει το φαγητό πιο ελαφρύ , και αναδεικνύει αρώματα
απίστευτα , χωρίς να αλλοιώνει την γεύση που έχουμε στο μυαλό μας …… Προσπαθήστε να το δοκιμάσετε πραγματικά αξίζει
τον κοπο !!! και όσο για τον ανθότυρο
τα λόγια είναι περιττά ……..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου