Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Πως θα κάνω Λουκούμι



Λουκούμι ελαιολάδου  
   


Το σερβίρω πάνω σε ένα ξύλο ελιάς  το μπρίκι (όπως είναι ζεστό θερμαίνετε το ξύλο και η μυρωδιά που απλώνεται στον χώρο είναι “ πανάκριβη  “)με τον Ελληνικό καφέ , ένα φλιτζανάκι όπως παλιά , και σε ένα κομμάτι λαδόκολλα με χυμένη άχνη ζάχαρη το λουκούμι μου …….   Απλά τέλειο για να τελειώσεις ένα γεύμα.
Θα ανεβάσω σχετική φωτογραφία ..........ZC
 

Δημοσίευση σχολίου