Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Πως θα κάνω παστέλι



Σουσάμι 650 gr
Ζάχαρη gr
Γλυκόζη gr
Μέλι gr

Καβουρδίζουμε το σησάμι στον φούρνο. Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με την βοήθεια ενός θερμομέτρου πάμε το σιρόπι στους 130 c. Προσθέτουμε και το καβουρδισμένο σησάμι μέσα και το απλώνουμε η σε λαδόκολλα αντικολλητικη η σε φύλλα σιλικόνης , με την βοήθεια ενός πλάστη το ανοίγουμε σε ότι πάχος εμείς επιθυμούμε .
..........ZC


.
Δημοσίευση σχολίου