ZC Zinonas Christofidis

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

SOUS VIDE TECHNIQES

Λιγα λογια ...

Για ποιο λόγο Sous Vide


Πως θα κάνω άλμη για τα κρέατα...

Pork Temperatures ...

Lamb Temperatures...

Vegetables Temperatures...

Poultry Temperatures...

Egg Temperatures...
Posted by zinonas christofidis at 12:08 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Labels: Sous Vide

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Τα video μου !

Τα  video μου !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ετικέτες

  • ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ & ΑΦΥΔΑΤΟΜΕΝΑ (5)
  • ΒΟΤΑΝΑ ΧΟΡΤΑ (24)
  • ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΤΙΕΣ (36)
  • ΖΩΜΟΙ & ΣΑΛΤΣΕΣ (21)
  • ΚΑΠΝΙΣΤΑ & ΑΛΑΝΤΙΚΑ (11)
  • ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ & ΤΟΥΡΣΙ (9)
  • ΚΡΑΣΙ (1)
  • ΛΑΔΙ ΒΟΥΤΥΡΟ DRESSING (11)
  • ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ & CHUTNEY (8)
  • ΜΑΧΑΙΡΙΑ (7)
  • ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ & ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ (6)
  • ΠΑΓΩΤΑ (13)
  • ΡΟΦΗΜΑΤΑ (7)
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΛΥΚΩΝ (84)
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΑ (39)
  • ΣΧΑΡΑΣ / ΤΗΓΑΝΙΤΑ (13)
  • ΤΥΡΙΑ (10)
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (299)
  • ΨΑΡΙΑ & ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ (4)
  • Ψωμι & ΖΥΜΕΣ (22)
  • MENUS (21)
  • Sous Vide (25)

Αναγνώστες

lik



ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια
Θέμα Απλό. Από το Blogger.