Κυριακή 10 Απριλίου 2011

menu

Αρωματισμένο διπλό απόσταγμα αστακού με κρέμα και φρέσκο λάδι τρούφας .



Κους κους αστακοκαραβίδας πάνω σε μαριναρισμένο καρπάτσιο από baby αγγούρι αφρό πέστο και τσανται φράουλας.



Μαριναρισμένες φύτρες λαχανικών με ελαφριά σάλτσα γουασαμπι σιγοψήμενες πελαγίσιες γαρίδες πάνω σε ανοικτό ραβιόλι από ζελέ οστρακοειδών και λαιμ.



Αστακός στους 53 με φρέσκια κρέμα ολανδέζ lemon grass αποξεραμένα φύλλα από μελάνι σουπιάς και τραγανά ζελεδάκια από λαιμ και Λουΐζα.



Μιλφει με αναδομημένα τραγανά φύλα φραμπουαζ και ελαφρύ Παρφε με λεμοντσελο





..........ZC

Δεν υπάρχουν σχόλια: