
Μπορούμε να φτάσουμε το νερό σε σημείο βρασμού στους 55C με πιέσεις που φτάνουν τα 8 bar η μύωση της πίεσης πραγματοποιείτε με μια αντλία κενού , και πιο είναι το όφελος μας ??? Τα αρχικά χρώματα παραμένουν άθικτα και οι θρεπτικές αξίες διατηρούνται στα αρχικά επίπεδα , τα αέρια στοιχεία αντικαθίστανται από υγρά, επιτυγχάνουμε υψηλής έντασης στη γεύση μαρινάρισμα, είτε ζεστό είτε κρύο, αφού έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και σε ψυχρή παρασκευή.
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου