Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Cuisine Solutions Sous Vide


Είναι το εσωτερικό μέρος του rooner το οποίο αποτελείτε από αντίσταση ένα ηλεκτρονικό θερμοστάτη ένα αναλογικό θερμόμετρο ένα ρελε ασφαλείας και μια αντλία οξυγόνου.



Αυτή είναι η εξωτερική εμφάνιση του μηχανήματος μπορούμε να διακρίνουμε αριστερά τον ηλεκτρονικό θερμοστάτη μας βοηθά στο να ρυθμίζουμε την θερμοκρασία εκι που εμείς επιθυμούμε και να την κρατεί σταθερή δεξιά το αναλογικό θερμόμετρο αυτό το έχω τοποθετήσει στην περίπτωση που πάθει ο ηλεκτρονικός ζημία να μπορώ να το ελέγχω αναλογικά . Ακριβός από κάτω ξεκινώντας από αριστερά είναι ο γενικός διακόπτης δίπλα βρίσκετε μια λυχνία που μας ενημερώνει πότε λειτουργεί η αντίσταση και 2 διακόπτες για να ρυθμίζουν το πόσο γρήγορα χριζόμαστε να αναταράσσετε το νερό μέσα στον κάδο ώστε να έχουμε ομοιομορφία θερμοκρασίας .






Σακούλες με τρόφιμα που βρίσκονται σε κανό αέρος .

1 σχόλιο:

vasilis είπε...

kalispera kai sigxaritiria kyrie zinona. egw evala sthn kouzina mou thn diadikasia sous vide kai tolmw na pw oti exei apisteyta apotelesmata kai o kosmos pleon den to fovatai. ithela na sas rwthsw to eksis?ti isxyei me to kotopoulo kai poies einai oi thermokrasies pou den prepei na ksepername sto sous vide?