Σπαράγγια sous vide
Από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο, μπορούμε να βρούμε φρέσκα, νόστιμα σπαράγγια.
Τα σπαράγγια μπορεί να είναι πράσινα ή άσπρα, ανάλογα με το αν μεγάλωσαν πάνω ή κάτω από το χώμα.
Τα σπαράγγια που θα διαλέξετε πρέπει να είναι σφιχτά,
φρέσκα, τρυφερά, να έχουν λαμπερό χρώμα και κλειστές άκρες .
Για να τα ψήσουμε sous vide πρέπει να τα καθαρίσουμε , να τα κλείσουμε
σε σακουλάκια με ελάχιστο ελαιόλαδο . Αλάτι δεν θα προσθέσουμε . Θα τα βουτήξουμε
μέσα σε μπανιέρα, το νερό να είναι 85C για 4 λεπτά .
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου