Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Σπαράγγια sous vide



Σπαράγγια sous vide
Από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο, μπορούμε να βρούμε φρέσκα, νόστιμα σπαράγγια.
Τα σπαράγγια μπορεί να είναι πράσινα ή άσπρα, ανάλογα με το αν μεγάλωσαν πάνω ή κάτω από το χώμα.
Τα σπαράγγια που θα διαλέξετε πρέπει να είναι σφιχτά, φρέσκα, τρυφερά, να έχουν λαμπερό χρώμα και κλειστές άκρες .

Για να τα ψήσουμε sous vide πρέπει να τα καθαρίσουμε , να τα κλείσουμε σε σακουλάκια με ελάχιστο ελαιόλαδο . Αλάτι δεν θα προσθέσουμε . Θα τα βουτήξουμε μέσα σε μπανιέρα, το νερό να είναι 85C για 4 λεπτά .

..........ZC
Δημοσίευση σχολίου