Menu brilliant 2016
Πρώτα πιάτα
- Κοτόσουπα με ξινόχοντρο & ζεστό προζυμένιο ψωμί.
- Τραγανό χωριάτικο φύλλο, γεμισμένο με ξινομυζήθρα, σταμναγκάθι με βαλσάμικο & σύκα .
- Κεφτέδες γλυκοκολοκύθας με μυζήθρα, δυόσμο και βότανα πάνω σε μαγιονέζα από τζίντζερ .
- Μανούρι σχάρας με κρούστα λιαστής ντομάτας & ελαφριά κρέμα λεμόνι.
- Χοιρινό καραμελωμένο με σάλτσα από ημίλιαστες ντομάτες και σιναπόσπορο.
- Σολομός gravlax με λαϊμ και σουδάκια γεμισμένα με κρέμα τυριού & άνηθο.
- Γαρίδες σοτέ με μύρτιλα, φασκόμηλο & σάλτσα οστρακοειδών με ρόκα .
- Σαλάμι χταποδιού αρωματισμένο με μοσχολέμονο με τραγανά φύλλα σαλάτας & αγνό παρθένο ελαιόλαδο.
Σαλάτες
- Σαλάτα με ψητό μαστέλο, αποξηραμένα βερίκοκα , καρύδια & πετιμέζι πορτοκαλιού.
- Σαλάτα με προσούτο, ντοματίνια και τραγανούς βράχους εφτάζυμου & γκουαρανά .
- Τραγανά φύλλα σαλάτας με αβοκάντο, βουβαλίσια μοτσαρέλα & πήγμα βασιλικού.
Ζυμαρικά
- Ριζότο με μανιτάρια και ώριμη γραβιέρα Κρήτης .
- Ριζότο με απάκι Κρήτης, σαφράν και παλαιωμένη γραβιέρα .
- Ξινός τραχανάς από μελάνι σουπιάς με γαρίδες σοτέ & ξερό αυγοτάραχο trikalinos .
- Ταλιατελες με φιλέτο μοσχαριού, άγρια μανιτάρια σε ελαιόλαδο με θυμάρι & χωριάτικο αυγό.
- Spaghetti με καραβίδες, καραμελωμένα πράσα και καρότα, με αρώματα πικραμύγδαλου.
Κυρίως πιάτα
- Κοτόπουλο τυλιγμένο με προσούτο πάνω σε σελινόριζα και σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης.
- Μπιφτέκι μοσχαρίσιο 400 γρ με αξεφλούδιστες τηγανιτές πατάτες, χοντρό θαλασσινό αλατι και φρεσκια ριγανη.
- Χοιρινό με αβοκάντο και κρούστα μυρωδικών, πάνω σε καραμελωμένα baby καρότα και κρεμμύδια με βαλσαμικο
- Κουνέλι τηγανιτό σε παρθένο ελαιόλαδο, με λευκό ξυρό κρασί και μυρωδικα. Συνοδευεται με σικορε
- Αρνάκι γάλακτος κρασάτο με θυμάρι και πουρέ καπνιστής μελιτζάνας .
- Μοσχαρίσιο φιλέτο με πατάτες fondant και γλάσο κρέατος με κόκκους πιπεριού.
- Σολομός ψητός με μαριναρισμένα λαχανικά και αφυδατωμένα φασόλια σε ζωμό dashi.
- Σφυρίδα ποσέ στο ζωμό της, με φρεσκοστυμμένο λεμόνι & χόρτα σοτέ.
Γλυκά
- gateau σοκολάτας με biscuit φουντουκιού
- Ζεστό compote από φρούτα του δάσους, με crumble από αμύγδαλο & κρέμα σοκολάτας .
- Mi-cuit σοκολάτας με παγωτό βανίλια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου