Ελαιόλαδο με βανίλια και μαστίχα
Είναι ένα λάδι το οποίο έχει αρκετή ένταση , ικανή να απογειώσει
το πιάτο μας …..

Σε μια σακούλα κλείνουμε 1
lit αγνό παρθένο
ελαιόλαδο Κρήτης 1
stick βανίλιας και λίγη μαστίχα Χίου κλείνουμε την σακούλα και την
τοποθετούμε για 2 ώρες στους 40
c
. Αφήνουμε το ελαιόλαδο να ωριμάσει, αρωματιστεί για τουλάχιστον 2 μήνες . Το αποτέλεσμα
θα σας ανταμείψει
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου