Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

Crèmeux Μασκαρπονε



Crèmeux Μασκαρπονε
200 gr Κρόκοι
10 gr Ζελατίνες
1kg Κρέμα γάλακτος
250 gr Ζάχαρη κρυσταλλική
1 kg Mασκαρπονε
1 Βανίλια






Ζεσταίνουμε το γάλα με την βανίλια , κρόκους
και ζάχαρη σε μια μπασινα ανακατεύουμε και ενσωματώνουμε στο γάλα όπως κάνουμε για την anglaise , προσθέτουμε και της μαλακωμένες ζελατίνες  .  Αφήνουμε την θερμοκρασία να πέσει και ομογενοποιούμε το μασκαρπονε
..........ZC
Δημοσίευση σχολίου