Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πώς θα κάνω σαραγλί



Μέσα από το video θα προσπαθήσω να σας δείξω πως θα κάνετε σαραγλί . Όπως όλα τα σιροπιαστά έτσι και αυτό το χαρακτηρίζει το τραγανό , αφράτο φύλλο του , τα αρώματα από το βούτυρο και το σιρόπι (όσο αφορά την γέμιση αυτή είναι ανάλογα με τα γούστα σας .)
Και αν βάλουμε την φαντασία, γνώση μας σε λειτουργία τότε μπορούμε να αυτοσχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε πάρα πολλά πιάτα πάνω σε αυτή την βάση , με σιρόπι η χωρίς .  σε προηγούμενο videoσας έχω δείξει ένα πιάτο που είχα βγάλει σε ένα menu σαραγλί γεμιστό με φέτα , λιαστή ντομάτα κ.τ.λ  . βάλτε την φαντασία, γνώση σας σε λειτουργία πάνω στην παράδοση μας !!!
..........ZC

Δεν υπάρχουν σχόλια: