Τα σταγονίδια της λιπαρής ουσίας δεν διαχωρίζοντα από την υδάτινη φάση διότι σταθεροποιούνται από τα μικκύλια της καζεΐνης και του φωσφορικού . Τα μόρια της καζεΐνης συγκρατιούνται από το φωσφορικό ασβέστιο σε τασιενεργες δομές δηλαδή περιέχουν ένα υδροφόρο μέρος που έρχεται σε επαφή με την λιπαρή ουσία και ένα υδρόφιλο μέρος που βρίσκεται μέσα στο νερό .

το με το μίξερ προσθέτω σταδιακά την σοκολάτα και μετά από μερικά λεπτά το γαλάκτωμα είναι έτυμο ‼!
Για την συγκεκριμένη παρασκευή δεν το χρειάζομαι πιο πηχτό, μπορούμε να το πήξουμε και άλλο αλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι μετά από μερικά λεπτά θα πήξει από μόνο του λίγο ακόμα
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου