Ντομάτες
Αγνό παρθένο ελαιόλαδο
Άνθος αλατιού
Πιπέρι Μαδαγασκάρης
Θυμάρι μερικά κλαράκια
Λίγο φρουκτόζη
Ξεφλουδίζουμε της ντομάτες της κόβουμε στα τέσσερα και βγάζουμε τα σπόρια αφήνοντας μόνο την σάρκα τοποθετούμε μέσα σε ένα σκεύος ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το αλείφουμε με ελαιόλαδο τοποθετούμε την σάρκα από της ντομάτες αλατίζουμε τρίβουμε λίγο πιπέρι μερικά κλαράκια από θυμάρι και την φρουκτόζη θα αναρτηθείτε γιατί φρουκτόζη και όχι ζάχαρη γιατί είναι μία οργανική ένωση που ανήκει στην ομάδα των υδατανθράκων γνωστοί και ως μονοσακχαρίτες. Πρόκειται για ένα φυσικό σάκχαρο που συναντάται στα φρούτα όποτε θα δώσει ένα άρωμα από φρούτα !!!
Κλίνουμε το αλουμινόχαρτο από πάνω και τοποθετούμε σε φούρνο στους 120 C για 2 ώρες !
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου