Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

CONFIT ΝΤΟΜΑΤΑΣ



Ντομάτες
Αγνό παρθένο ελαιόλαδο
Άνθος αλατιού
Πιπέρι Μαδαγασκάρης
Θυμάρι μερικά κλαράκια
Λίγο φρουκτόζη

Ξεφλουδίζουμε της ντομάτες της κόβουμε στα τέσσερα και βγάζουμε τα σπόρια αφήνοντας μόνο την σάρκα τοποθετούμε μέσα σε ένα σκεύος ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και το αλείφουμε με ελαιόλαδο τοποθετούμε την σάρκα από της ντομάτες αλατίζουμε τρίβουμε λίγο πιπέρι μερικά κλαράκια από θυμάρι και την φρουκτόζη θα αναρτηθείτε γιατί φρουκτόζη και όχι ζάχαρη γιατί είναι μία οργανική ένωση που ανήκει στην ομάδα των υδατανθράκων γνωστοί και ως μονοσακχαρίτες. Πρόκειται για ένα φυσικό σάκχαρο που συναντάται στα φρούτα όποτε θα δώσει ένα άρωμα από φρούτα !!!
Κλίνουμε το αλουμινόχαρτο από πάνω και τοποθετούμε σε φούρνο στους 120 C για 2 ώρες !

..........ZC
Δημοσίευση σχολίου