Κατεψυγμένος πουρές φράουλας 250gr
Κρέμα γάλακτος 250gr
Κρόκοι 100gr
Ζάχαρη 100gr
Ζελατίνη 3 φύλλλα
Επιλέγω κατεψυγμένο πουρέ για να έχω σταθερή ποιότητα ! μπορούμε
να το κάνουμε και με φρέσκο πουρέ φράουλας.
να το κάνουμε και με φρέσκο πουρέ φράουλας.
Κάνουμε μια ανγκλεζ και ενσωματώνουμε με τον πουρέ , αφήνουμε
την κρέμα να παγώσει . Πραγματικά έχει μια πλούσια γεύση και συγκλονιστική υφή.
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου