Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

MENU

Καπνιστή σπαραγγοσουπα με μαύρη τρούφα τραγανά κροστινια και φρέσκια κρέμα

Ραβιόλια από κονφι πάπιας στους 62 με ρικοτα κρέμα και μανιτάρι πορτσινι

Μεσκλαν σαλάτας με φρέσκα λαχανικά του κήπου μας καραμελωμένο πράσινο μήλο και βινεγκρετ από παλιωμένο βαλσαμικο

Σορμπε φραμπουαζ με λικέρ από πρώτο απόσταγμα μαστίχας Χίου

Φιλέτο μόσχου με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με σαφραν γεμιστό με φουαγκρα και σάλτσα μαδέρα

Tιραμισου με φρέσκια κρέμα μασκαρπονε και αρωματισμένο διπλό εσπρέσο






..........ZC

Δεν υπάρχουν σχόλια: