Παίρνω πολλές ερωτήσεις από εσάς σχετικά με το pacojet τι χρίση του και αν είναι πρακτικό και νόμιμο αυτό που έχω να σας πω είναι ότι είναι ένα καινούριο σχετικά μηχάνημα με τεράστιο γαστρονομικό ενδιαφέρον και απευθύνετε κατά κύριο λόγο σε εστιατόρια .
Το αποτέλεσμα που μπορούμε να επιτύχουμε είναι ένα αφράτο , φρέσκο παγωτό , σορμπε η οιαδήποτε άλλη παρασκευή κρύα με τέλια υφή Η χρήση του pacojet καλύπτετε από την ισχύουσα νομοθεσία.......zc
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου