https://www.youtube.com/watch?v=qzAyIXqeZqw&t=59s
αυτή την φορά θα την δείξω σε μικρότερη ποσότητα για το σπίτι , και το ποιο σημαντικό θα δούμε σε πραγματικό χρόνο πως θα σώσουμε την μαγιονέζα ( γαλάκτωμα ) όταν αυτό μας ( κόψει )!!
το γαλάκτωμα δεν κόβει απλά διαχωρίζετε η λιπαρή ουσία από το υγρό στοιχείο
είναι επίσης χρησιμο να δείτε πως μπορείτε να κάνετε
μαγιονέζα χωρίς αυγό με φράουλα
https://www.youtube.com/watch?v=t2t6pV4qPvM&t=25s
Μαγιονέζα χωρίς αυγό με λωτό
https://www.youtube.com/watch?v=835KxFAwMZQ&t=299sΠαρακολουθωντας όλα τα σχετικά video και από την στιγμή που έχετε κατανοήσει πως λειτουργεί το γαλάκτωμα θα μπορέσετε να πειραματιστειτε και να δημιουργησετε άπειρες δικές σας συνταγές..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου