ZC Zinonas Christofidis
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014
Compote cherry sous vide
Βύσσινο….βύσσινο….βύσσινο….βύσσινο….βύσσινο…
η Σοφία το λατρεύει !
1
stick
Βανίλιας
700γρ
Βύσσινο
200γρ
Ζάχαρη
6γρ
Πηκτίνη
NH
Ανακατεύουμε την πηκτίνη με
την ζάχαρη και τοποθετούμε όλα τα υλικά μέσα σε μια σακούλα . Βουτάμε την σακούλα στους 70
C
για 2 ώρες.
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου