Ελαιόλαδο με βανίλια και μαστίχα
Είναι ένα λάδι το οποίο έχει αρκετή ένταση , ικανή να απογειώσει
το πιάτο μας …..
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgn_us9SpeTJP7iTRI9mlCfd4zUJucu0OxHu7B9Bwo3Hm2aF4PJt0BufXqow6kGZejFHS_YKJavlqkYH7NfApN-Jkh_uZnr-_W83T9dTnGjMtfHJ8FHzJm_xsOWA7ajIGplpAsrtQ5CZ31A/s1600/ladi.jpg)
Σε μια σακούλα κλείνουμε 1
lit αγνό παρθένο
ελαιόλαδο Κρήτης 1
stick βανίλιας και λίγη μαστίχα Χίου κλείνουμε την σακούλα και την
τοποθετούμε για 2 ώρες στους 40
c
. Αφήνουμε το ελαιόλαδο να ωριμάσει, αρωματιστεί για τουλάχιστον 2 μήνες . Το αποτέλεσμα
θα σας ανταμείψει
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου