17 ΑΣΠΡΑΔΙΑ
480 ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
480 ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1 ΦΥΛΛΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗ
Ξεκινάμε το χτύπημα στο μίξερ με τα ασπράδια και ρίχνουμε σταδιακά την κρυσταλλική ζάχαρη
Όταν έχουμε μια σταθερή μαρέγκα κατεβάζουμε το μίξερ και ρίχνουμε την άχνη κοσκινισμένη σιγά σιγά και ξανακατέβουμε με μια παλέτα , στην συνέχεια προσθέτουμε το απόσταγμα του καφέ γεμίζουμε μια σακούλα και κόβουμε σε μια λαμαρίνα , ψήνουμε για 1 ώρα και 30 λεπτά στους 100 κλίνουμε των φούρνο και αφήνουμε μέσα να ξεραθούν καλά !!
Στην συνέχεια ετοιμάζουμε το κουλι φράουλας
1500 gr πολτό από φράουλες
275 gr ζάχαρη κρυσταλλική
5 φύλλα ζελατίνας
Λίγο πριν σερβίρουμε γεμίζουμε από κάτω με λίγο φράουλα και βουτάμε λίγο από την μαρέγκα σε ζεστή σοκολάτα είναι απλά συγκλονιστικό με ένα ποτήρι κονιάκ !!!!!
..........ZC
480 ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
480 ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1 ΦΥΛΛΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗ
Ξεκινάμε το χτύπημα στο μίξερ με τα ασπράδια και ρίχνουμε σταδιακά την κρυσταλλική ζάχαρη
Όταν έχουμε μια σταθερή μαρέγκα κατεβάζουμε το μίξερ και ρίχνουμε την άχνη κοσκινισμένη σιγά σιγά και ξανακατέβουμε με μια παλέτα , στην συνέχεια προσθέτουμε το απόσταγμα του καφέ γεμίζουμε μια σακούλα και κόβουμε σε μια λαμαρίνα , ψήνουμε για 1 ώρα και 30 λεπτά στους 100 κλίνουμε των φούρνο και αφήνουμε μέσα να ξεραθούν καλά !!
Στην συνέχεια ετοιμάζουμε το κουλι φράουλας
1500 gr πολτό από φράουλες
275 gr ζάχαρη κρυσταλλική
5 φύλλα ζελατίνας
Λίγο πριν σερβίρουμε γεμίζουμε από κάτω με λίγο φράουλα και βουτάμε λίγο από την μαρέγκα σε ζεστή σοκολάτα είναι απλά συγκλονιστικό με ένα ποτήρι κονιάκ !!!!!
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου