Τη είναι το gastrovac και πια η διαφορά με την χύτρα την παραδοσιακή ??? ΤΟ Συγκεκριμένο εργαλείο θα λέγαμε πολύ απλά λειτουργεί αντίστροφα από την χύτρα
Μπορούμε να φτάσουμε το νερό σε σημείο βρασμού στους 55C με πιέσεις που φτάνουν τα 8 bar η μύωση της πίεσης πραγματοποιείτε με μια αντλία κενού , και πιο είναι το όφελος μας ??? Τα αρχικά χρώματα παραμένουν άθικτα και οι θρεπτικές αξίες διατηρούνται στα αρχικά επίπεδα , τα αέρια στοιχεία αντικαθίστανται από υγρά, επιτυγχάνουμε υψηλής έντασης στη γεύση μαρινάρισμα, είτε ζεστό είτε κρύο, αφού έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και σε ψυχρή παρασκευή.
..........ZC
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου